ERVARINGEN MET HAPPY 2 FEEL GOOD

Deze mensen zijn al gestart bij Happy 2 Feel Good!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met personal coaching bij Happy 2 Feel Good?
Op deze pagina vind je de verhalen van mensen die al begonnen zijn.

Coen

"Met Debby heb ik als hardlooptrainster een prima ervaring. De juiste variatie van oefenstof om in een groep met veel niveau verschillen iedereen mee te kunnen laten doen. Deskundig, goed uit kunnen leggen van oefeningen en vooral positief en met veel humor.
Daarnaast ook een professionele benadering van het hardlopen, voor een serieuze recreant heel fijn. Voor Amsterdam 2023 heb ik in de voorbereiding met een trainingsschema van Happy2Feelgood getraind met een dik PR als resultaat! "

Geerte

"Debby is deskundig en maakt de trainingen leuk. Ze is heel aardig en heeft begrip voor mijn persoonlijke situatie en gaat hier flexibel mee om. Dankjewel voor de gezellige en uitdagende trainingen! "

Remo en Michelle

"Ons doel om gezamenlijk te kunnen sporten, maar wel afzonderlijk aan eigen doelen te werken, is met Debby zeker gelukt: we hebben twee keer in de week een pittig maar leuk uur vol afwisselende oefeningen om onze (sport-)doelen te behalen. "

M.

"Eindelijk wat meer zelfvertrouwen gekregen en structuur in een nieuwe lifestyle, en ook nog eens leuk en gezellig! Debby pakt alles erbij wat mogelijk is en weet wat ik nodig had. Ik ben heel blij met de ondersteuning die Debby heeft geboden."

Paula

"Getwijfeld maar zo blij dat ik gestart ben bij Happy 2 Feel Good😀 Debby is zo enthousiast, heeft humor en weet mij iedere les te motiveren. Ze heeft de les opgesplitst in een leuk deel (steps) en in een iets minder leuk deel (BBB/ kracht). Een perfecte combi en het werkt. Ik krijg er zoveel energie van/ sporten is echt leuk. Dus twijfel je nog dan is mijn advies: DOEN!"

Sandra

"In april 2022 ben ik met Debby gaan trainen met als doel om weer 5km te kunnen hardlopen. Dat wordt heel zwaar en afzien dacht ik, maar de trainingen waren heel leuk, motiverend en werden rustig opgebouwd. Resultaat is, ik voel mij nu veel fitter, zowel lichamelijk als mentaal. Debby is een enthousiaste en vrolijke coach en kijkt echt naar wat jij nodig hebt. Heel trots dat ik weer 5km kan lopen!"

Hanneke

"Wat is het fijn om onder begeleiding van Debby te sporten. Tijdens de intake luistert ze goed wat je wensen, doelen en eventueel beperkingen in sport zijn. Op basis van deze informatie maakt ze een beweegplan wat dus volledig bij jou past. Elke sportsessie is een uur lang knallen en vliegt voorbij door haar enthousiasme en wisselende sportonderdelen. Elke keer weet ze mij weer te verrassen met leuke en nieuwe sportieve uitdagingen."

Irma

"Sportscholen gesloten door corona en zelf motivatie lastig op te brengen en dan valt er een flyer op de deurmat. Happy 2 Feel Good, precies wat ik nodig had!! Na het lezen van de website heb ik besloten met Debby van start te gaan. "

Maaike

"Sporten bij Happy 2 Feel Good in Nieuwkoop is voor mij een verademing. Debby is de eerste mental en personal coach die mij gemotiveerd kan houden voor het sporten. Sporten is voor mij noodzakelijk, maar het is nooit mijn favoriete bezigheid geweest. Bij Happy 2 Feel Good voel ik mij op mijn gemak."

Liesbeth

"Ik ben superblij dat ik de stap heb genomen om bij Debby te gaan sporten. Debby is een fantastische personal trainer. Ze vindt het echt belangrijk dat ik fitter en gezonder word. Debby heeft veel kennis en weet dat op een prettige manier over te brengen. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar en ze weet me altijd uit te dagen om mijn grenzen te verleggen. Sinds ik bij haar sport voel ik me fitter en vrolijker, heb ik geen rugklachten meer en ben ik afgevallen. Echt een aanrader!"

Partners

Samenwerking!

Contact

Ik wil starten!